Stockholm Residence

Nieuwbouwproject The Stockholm Residence.

Het hippe torentje omvat 24 stadsappartementen met inpandige loggia’s en 2 penthouses. Alle eenheden genieten van een gemeenschappelijke binnentuin. Gelegen tussen de oude stad en de vernieuwde dokken ligt The Stockholm Residence als het ware aan de toegangspoort van de levendige Cadixwijk. De vernieuwde tramlijn stopt bovendien vlakbij en brengt je helemaal tot aan het Centraal Station.

De oostelijk georiënteerde voorgevel is een prachtig staaltje architectuur. De appartementen zijn kwaliteitsvol afgewerkt. De penthouses op de bovenverdieping zijn de kroon op het werk: van daaruit geniet je van een mooi uitzicht over het bruisende Eilandje. De appartementen zijn maximaal voorzien van licht en levensruimte.  Er zijn verschillende woningstypes die onderling combineerbaar zijn.

Het Antwerps architectenbureau Bulk Architecten ontwierp The Stockholm Residence voor de stadsbewoner van de toekomst. Het geheel is een schoolvoorbeeld van hoe je meerwaarde kan creëren zonder te raken aan de eigenheid van de buurt.

Naast comfortabel wonen staat dit prestigieuze project garant voor levenslang aangenaam wonen. Specifieke architecturale ingrepen maken het gebouw open en luchtig.

The Stockholm Residence staat voor eigentijds wonen in hartje van de stad! De nadruk ligt op duurzaamheid en verantwoord bouwen met respect voor omgeving en leefbaarheid in een stedelijke buurt.

The Stockholm Residence - Perfect Facts
1. BEN (bijna energie neutraal)
E-peil: 30 - K-Peil: 18

2. Duurzaamheidsambitie
Kwaliteitswaarbog & opvolging na oplevering
Kwalitatieve bouwmaterialen
Optimale Daglichttoetreding

3. CO neutraal

4. Maximaal comforts
Privatieve binnentuin
Vloerverwarming en - koeling
Fietsenstalling inbegrepen
Oplaadpunten voor elektrische fietsen
Voorzieningen/ aansluitingen voor elektriche wagens
Ondergrondse parking
Openbaar vervoerInformatieplicht

  • Stedenbouwkundige vergunningen Ja
  • Bestemming woongebied
  • Dagvaardingen Nee
  • Rechterlijke uitspraken Ja
  • Voorkooprecht Nee
  • Verkavelingsvergunning Nee
  • Overstromingsgebied Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan